De Tempelhof

Bezoek de Tempelhof.

Hedendaagse conceptuele kunstenaars.

Prachtig totaalkunstwerk.

Home » De Tempelhof

De Tempelhof is een totaalkunstwerk van Huub & Adelheid Kortekaas en een afspiegeling van de veranderingsprocessen in de wereld. Het laat de verbintenis zien tussen economie en spiritualiteit, tussen Westers en Oosters denken, tussen het mannelijke en vrouwelijke, tussen natuur en cultuur, tussen individu en maatschappij.
Bekijk alle kunstwerken

Beeldend kunstenaar | Huub en Adelheid Kosrtekaas | Tempelhof Winssen

Het totaalkunstwerk genaamd De Tempelhof biedt harmonie en betekenisgeving

De Tempelhof is een totaalkunstwerk, ontworpen in 1995. Het is een bijzondere woon- en werkplek vol met conceptuele kunst, Planten en Bloemen. De Tempelhof is geïnspireerd op de ‘Universele Maat van de Mens’. Dit speelt een grote rol in de filosofie van het kunstenaarsduo. Het totaalkunstwerk genaamd De Tempelhof staat symbool voor het spel van werkelijkheid en illusie.  

Bekijk onze projecten

Bezoek het totaalkunstwerk tijdens het Open Monumentenweekend

Bezoek De Tempelhof in Winssen, nabij Nijmegen, tijdens het Open Monumentenweekend in september en maak kennis met de wereld van de hedendaagse conceptuele kunst. Wij bieden ook de unieke mogelijkheid om een filosofische overnachting op De Tempelhof te reserveren. Zo krijgt u samen met andere kunstenaars de mogelijkheid om kunst, het leven en de toekomst van onze wereld te bespiegelen. Heeft u vragen? Neem dan gerust eens contact met ons op door een e-mail te sturen naar detempelhof@huubenadelheid-kortekaas.com of door te bellen naar 06-23603386.

Mail ons

Kom naar De Tempelhof gelegen in Winssen