Nieuws

Nieuws

Kijken, voelen, ruiken en luisteren naar kunst in Bergeijk

In alle kernen van gemeente Bergeijk zijn kunstwerken te bezichtigen. Een informatieve knooppunten-routekaart verbindt de circa 60 beelden met elkaar.

In het Mien Ruys Park – de centrale expositieplek aan de Riethovensedijk – beitelen Fransman Philippe André, de Bulgaarse Penka Nikova en de Belgen Guy Janssen en Marc de Winter ter plekke een beeld uit een blok Belgisch hardsteen (arduin) van 4000-7000 kilo. Kunst komt hier in de maand juli werkelijk tot leven. Andere deelnemende kunstenaars zijn Bertha Saveniers (BE), Eric Verhelst (BE), Adelheid en Huub Kortekaas (NL), Adri Verhoeven (NL), Jaak Hillen (BE), André Boone (NL), Olaf Mooij (NL), Jorg van Daele (BE), Harry Verhoeven (NL), Toon Slegers (NL), Arie Berkulin (NL) en Ronald van der Meijs (NL).

Meer informatie op de website van Beeld & Beleving

Fotograaf: Jan Ruwe

Artikel kunstenaarsduo Adelheid & Huub Kortekaas in ‘Collect’ Kunstmagazine

In het kunstmagazine ‘Collect’ okt. 2019 aandacht voor De Tempelhof en het kunstenaarsduo Adelheid en Huub Kortekaas. Lees het artikel via deze link.

 

 kunstmagazine ‘Collect’

Hotel Sophie – een tv-programma van BNN-VARA

De Tempelhof, Huub & Adelheid Kortekaas, Hotel Sophie, tv programma BNN-Vara, Regie Witte Geit

Hotel Sophie is een programma van BNN-VARA (NPO1) waar Sophie Hilbrand vanaf 7 sept. elke week over liefde, intimiteit en seksualiteit praat. Hotel Sophie is opgenomen op het Totaalkunstwerk De Tempelhof, een museale setting om het leven te inspireren.
DE TEMPELHOF

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren