Beeldend kunstenaar

Bezoek de Tempelhof.

Hedendaagse conceptuele kunstenaars.

Prachtig totaalkunstwerk.

Home » Beeldend kunstenaar

Beeldend kunstenaar Huub ontmoette Adelheid, waarna zij verder gingen als kunstenaarsduo. Tegenwoordig zijn zij bekende beeldende kunstenaars. Huub & Adelheid Kortekaas hebben de wens om een universele beeldtaal te ontwikkelen van wat ons met elkaar verbindt. Hierbij wordt rekening gehouden met de bewustwording dat wij deel zijn van de natuur.
Bekijk alle kunstwerken

Beeldend kunstenaar | Huub en Adelheid Kosrtekaas | Tempelhof Winssen

AAls beeldend kunstenaar maken wij diverse kunstwerken

Als bekende beeldende kunstenaars hebben Huub & Adelheid conceptuele projecten afgerond waarbij de Mens in verbintenis staat met de Natuur. Deze universele beeldtaal is ontstaan en wordt ontwikkeld vanuit onder andere de volgende projecten:

Bij de conceptuele kunst die Huub & Adelheid als bekende beeldende kunstenaars creëren staat het Kiemplantje centraal. Deze staat symbool voor de Mens, groeiend vanuit de donkere aarde. Hoe komen we samen tot bloei als bewuste medescheppers van onze ‘Nieuwe’ Aarde? De kunst van deze beeldend kunstenaar geeft een totaal nieuw betekenisvol wereldbeeld, waarbij het mannelijke en het vrouwelijke, de natuur en cultuur, de economie en spiritualiteit, het Oosters en Westers denken, het individu en maatschappij in harmonie samenkomt.

Bekijk onze projecten

Bezoek vooral de informatieve website van het kunstenaarsduo

De bekende kunstwerken van beeldende kunstenaars Huub & Adelheid Kortekaas zijn tijdens het Open Monumentenweekend in september in De Tempelhof gelegen in Winssen, in regio Nijmegen. Voor kleinschalige inspirerende brainstorms, meetings, rondleiding en aankoop werk bent u welkom op De Tempelhof. Waan u in een wereld waar alles in harmonie samenleeft. In dit bijzondere totaalkunstwerk is het mogelijk om de kunstwerken van Huub & Adelheid Kortekaas aan te schaffen. Voor meer informatie over de werken van een beeldend kunstenaar zijn zij te bereiken via detempelhof@huubenadelheid-kortekaas.com en via 06-23603386.

Mail ons

Kom naar De Tempelhof gelegen in Winssen