Bloemenkunst

Bezoek de Tempelhof.

Hedendaagse conceptuele kunstenaars.

Prachtig totaalkunstwerk.

Home » Bloemenkunst

Met het maken van Bloemenkunst volgen wij ons Hart door een universele beeldtaal te ontwikkelen. In 1965 hebben we besloten om hieraan te werken. Een klein gouden Kiemplantje werd de metafoor van het inwendige verlangen om de mens te worden die we in diepste wezen willen zijn.
Bekijk alle kunstwerken

Beeldend kunstenaar | Huub en Adelheid Kosrtekaas | Tempelhof Winssen

Bloemenkunst als universele beeldtaal

‘Which Flower are You?’ Het project gebaseerd op conceptuele kunst, gemaakt door beeldende kunstenaars Huub & Adelheid Kortekaas, is gebaseerd op Bloemenkunst. De Bloem en Plant worden gebruikt als metafoor voor de mens. De jonge Zaailingen en de Kiemplantjes groeien vanuit de donkere aarde naar het licht. Bij Bloemenkunst staat de ontwikkeling van de Mens centraal. De Mens neemt haar ware vorm aan en wordt wie hij of zij werkelijk is. Bloemenkunst benadrukt deze universele beeldtaal die de Mens, de schepper van de Nieuwe Aarde, en de Natuur doet verbinden.

Bekijk onze projecten

Ervaar de kunst in De Tempelhof of de Anima Mundi

Onze conceptuele kunst in De Tempelhof in Winssen, nabij Nijmegen, en de Anima Mundi ‘Ziel van de Wereld’ zijn te bezoeken tijdens het Open Monumentenweekend in september. ‘Poorten tussen Hemel en Aarde’, Engelenkunst en nog veel meer kunst is hier te ervaren en aan te schaffen. Voor meer informatie stuurt u een e-mail naar detempelhof@huubenadelheid-kortekaas.com of belt u naar 06-23603386.

Mail ons

Kom naar De Tempelhof gelegen in Winssen