Cortenstaalkunst

Bezoek de Tempelhof.

Hedendaagse conceptuele kunstenaars.

Prachtig totaalkunstwerk.

Home » Cortenstaalkunst

Huub & Adelheid Kortekaas maken allerlei soorten cortenstaalkunst. In hun kunstwerken staat de verbintenis tussen de Mens en de Bloem centraal. Een Kiemplantje dat van de donkere aarde naar boven groeit staat symbool voor het opbloeien van de Mens. Hij of zij bloeit uit tot de persoon wie hij in zijn diepste wezen wil zijn. Cortenstaal is perfect voor het creëren van unieke kunstwerken waarmee dit kunstenaarsduo een universele beeldtaal wil ontwikkelen.
Bekijk alle kunstwerken

Beeldend kunstenaar | Huub en Adelheid Kosrtekaas | Tempelhof Winssen

Cortenstaalkunst neemt diverse vormen aan

Cortenstaal heeft de kleur van de aarde. Dit versterkt de universele beeldtaal en de metaforische vraag: ‘Hoe komen we samen tot bloei als bewuste medescheppers van onze Nieuwe Aarde?’. Zo realiseert het kunstenaarsduo Huub & Adelheid Kortekaas diverse vormen van cortenstaalkunst, waaronder:

Cortenstaalkunst helpt om een universele beeldtaal te ontwikkelen gebaseerd op de aloude levensvragen: ‘Wie ben ik?’, ‘Wat is de zin van het leven?’ en ‘Hoe geef ik dit leven vorm?’.

Bekijk onze projecten

Heeft u vragen? Neem contact met ons op

Bekijk diverse soorten cortenstaalkunst in De Tempelhof, gelegen in Winssen, in regio Nijmegen, tijdens het Open Monumentenweekend in september. Hier heeft u de mogelijkheid om de kunstwerken aan te schaffen. Voor meer informatie zijn Huub & Adelheid Kortekaas te bereiken via detempelhof@huubenadelheid-kortekaas.com en via 06-23603386.

Mail ons

Kom naar De Tempelhof gelegen in Winssen