Engelenkunst

Bezoek de Tempelhof.

Hedendaagse conceptuele kunstenaars.

Prachtig totaalkunstwerk.

Home » Engelenkunst

De Engelenkunst en het concept van de eerste Engel dateert uit 1967 en is ontstaan op Kasteel Doddendaal. Engelenkunst verbindt het mannelijke en het vrouwelijke en zorgt voor de bewustheid dat we uiteindelijk allemaal mens zijn. Conceptuele kunst met betrekking tot Engelen komt steeds terug in andere vormen, waaronder de Engelenkring en de Engelhart-stoel. Ontdek meer over de symboliek van Engelenkunst.
Bekijk alle kunstwerken

Beeldend kunstenaar | Huub en Adelheid Kosrtekaas | Tempelhof Winssen

Engelenkunst als metafoor voor de kennis van uw diepste zelf

Engelenkunst staat symbool voor een ontwakend nieuw levensgevoel. De mens wordt zich ervan bewust dat ieder een unieke engel-energie bezit. Deze Quantum-sprong is een metafysisch krachtveld. Het biedt inspiratie voor de herontdekking van de spirituele dimensie van de Schepping. De Engel ofwel de Mens is de kennis van zijn of haar diepste zelf. Dit gaat verder dan religie, poëzie, geluk, stilte, verbintenis en verwondering. De Engel is de brenger van licht.

Bekijk onze projecten

Neem contact met ons op

Wij, Huub & Adelheid Kortekaas uit Winssen, nabij Nijmegen, verwezenlijken graag onze passie voor de Mens en de verbintenis met de Natuur in conceptuele kunst. Wilt u kennismaken met Engelenkunst en de Engel als metafoor voor een universeel verbindend levensgevoel ontdekken? Stuur dan een e-mail naar detempelhof@huubenadelheid-kortekaas.com of bel naar 06-23603386 om contact met ons op te nemen.

Mail ons

Kom naar De Tempelhof gelegen in Winssen