Grafkunst

Bezoek de Tempelhof.

Hedendaagse conceptuele kunstenaars.

Prachtig totaalkunstwerk.

Home » Grafkunst

Het besef dat dood en leven onafscheidelijk met elkaar verbonden zijn wordt weergeven in onze grafkunst. De dood is een groot en belangrijk onderdeel van het leven en zou wat Huub & Adelheid Kortekaas uit Winssen, nabij Nijmegen, betreft meer aandacht moeten krijgen. Door deze realisatie hebben wij besloten dat mensen bij ons terecht kunnen voor het laten maken van grafkunst.
Bekijk alle kunstwerken

Beeldend kunstenaar | Huub en Adelheid Kosrtekaas | Tempelhof Winssen

Conceptuele grafkunst laten maken

Onze enige zekerheid in het leven is de dood. De dood is een belangrijke overgang, een reis naar het nieuwe en het onbekende. De verwondering van ons als kunstenaarsduo over r dood en begraven heeft geleid tot onder andere de oprichting van de stichting ‘Terebinth’, het creëren van de ‘Kosmobiel’ en het realiseren van graftekens zoals grafkunst gemaakt van cortenstaal. Bij ons kunt u daarom terecht voor het laten maken van passende en eigentijdse grafkunst. Zo hebben wij vele mensen verder geholpen door bij te dragen aan een mooi en waardig afscheid voor de overleden dierbare.

Bekijk onze projecten

Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder

Op onze website vindt u handvol diverse grafkunst die wij hebben gerealiseerd, waarbij planten zijn gebruikt als metafoor voor de mens. Wilt u grafkunst door ons laten maken voor een overleden dierbare? Wij helpen u graag om een mooi grafwerk te creëren. U bereikt ons door een e-mail te sturen naar detempelhof@huubenadelheid-kortekaas.com of door te bellen naar 06-23603386.

Mail ons

Kom naar De Tempelhof gelegen in Winssen