Hedendaagse conceptuele kunstenaars

Bezoek de Tempelhof.

Hedendaagse conceptuele kunstenaars.

Prachtig totaalkunstwerk.

Home » Hedendaagse conceptuele kunstenaars

Als hedendaagse conceptuele kunstenaars maken Huub & Adelheid Kortekaas kunstwerken gericht op de Mens en de verbintenis met Bloemen en Planten. Als Kiemplantje klimt de mens op uit de donkere aarde om te worden wie hij of zij in werkelijkheid wil zijn. De kunstwerken zijn te ervaren in De Tempelhof, gelegen in Winssen, in regio Nijmegen. Deze locatie biedt niet alleen de mogelijkheid om de kunstwerken te ervaren, maar ook om de conceptuele kunst aan te schaffen.
Bekijk alle kunstwerken

Beeldend kunstenaar | Huub en Adelheid Kosrtekaas | Tempelhof Winssen

Hedendaagse conceptuele kunstenaars richten zich op de boodschap

Conceptuele kunst is ontstaan eind jaren ’60. Echter, tegenwoordig wordt er nog veel aandacht aan besteed. Hedendaagse conceptuele kunstenaars leggen de focus niet op de materialen en vormen die worden gebruikt; de boodschap achter het kunstwerk is het belangrijkst. Kunstenaarsduo Huub & Adelheid Kortekaas zijn hedendaagse conceptuele kunstenaars van wie het doel is om een universele beeldtaal te ontwikkelen. De Mens als schepper van de ‘Nieuwe’ Aarde. Een harmonie tussen het mannelijke en vrouwelijke, tussen het Westerse en het Oosterse, economie en spiritualiteit, natuur en cultuur en tussen het individu en de maatschappij.

Bekijk onze projecten

Neem contact met ons op

De universele beeldtaal is het best te ervaren door de kunstwerken in het echt te bekijken. Kom daarom langs bij De Tempelhof tijdens het Open Monumentenweekend in september. Met vragen kunt u terecht door een e-mail te sturen naar detempelhof@huubenadelheid-kortekaas.com of door te bellen naar 06-23603386.

Mail ons

Kom naar De Tempelhof gelegen in Winssen