Kunstenaarsduo

Bezoek de Tempelhof.

Hedendaagse conceptuele kunstenaars.

Prachtig totaalkunstwerk.

Home » Kunstenaarsduo

Als jong kunstenaarsduo genaamd Huub & Adelheid Kortekaas willen we een universele beeldtaal ontwikkelen. Een taal die laat zien dat we allemaal verbonden zijn en één zijn met de natuur. In onze conceptuele kunst staat de Plan symbool voor de mens. Een klein gouden Kiemplantje is een metafoor voor het verlangen om te worden wie we in diepste wezen willen zijn.
Bekijk alle kunstwerken

Beeldend kunstenaar | Huub en Adelheid Kosrtekaas | Tempelhof Winssen

Als kunstenaarsduo werken wij vanuit een universele verbindende beeldtaal

Ons bewustzijn is een creatief bewustzijn en vormt een overgang van de individuele gedachte naar het universeel denken. Deze sprong genereert een totaal nieuw betekenisvol mens- en wereldbeeld, een waarbij het mannelijke en vrouwelijke, natuur en cultuur, economie en spiritualiteit en individu en maatschappij in harmonie samenleven. Als kunstenaarsduo noemen wij dit Quantum-Art. Een omvangrijke symbolische universele verbindende beeldtaal is ontstaan vanuit onze jarenlange samenwerking.

Bekijk onze projecten

Maak kennis met onze kunstwerken

Wilt u meer informatie over ons als kunstenaarsduo en de kunstwerken, zoals kunsttuinen en bloemenkunst, die wij creëren? Wij vertellen u er graag meer over. Alhoewel, onze kunstwerken over Planten als conceptuele metafoor voor de mens spreken ook voor zich. Bezoek De Tempelhof in Winssen, nabij Nijmegen, tijdens het Open Monumentenweekend in september om ons werk in het echt te bekijken of neem contact met ons op via detempelhof@huubenadelheid-kortekaas.com en via 06-23603386.

Mail ons

Kom naar De Tempelhof gelegen in Winssen