Poortenkunst

Bezoek de Tempelhof.

Hedendaagse conceptuele kunstenaars.

Prachtig totaalkunstwerk.

Home » Poortenkunst

Als kunstenaarsduo Huub & Adelheid Kortekaas ontwerpen wij allerlei conceptuele kunstwerken, zoals Poortenkunst. Ons doel is om een universele beeldtaal te ontwikkelen wat Mens en Natuur met elkaar verbindt. Onze kunstwerken zijn te bekijken en aan te schaffen in De Tempelhof, gelegen in Winssen, nabij Nijmegen.
Bekijk alle kunstwerken

Beeldend kunstenaar | Huub en Adelheid Kosrtekaas | Tempelhof Winssen

Poortenkunst als connectie tussen Hemel en Aarde

Naar aanleiding van Huub’s reizen naar Armenië ontwierpen we in 1993 onze eerste conceptuele Poortenkunst. Als beeldende kunstenaars ontwerpen wij grensoverschrijdende monumenten van het spanningsveld tussen Hemel en Aarde in tijd en ruimte. Deze bestaan uit architecturale in- en doorgangen als entree van het binnen en buiten, de werkelijkheid en illusie, het heden en verleden. Binnen de inrichting en symboliek van de getallen, binnen de diversiteit aan betekenissen zijn er 33 driedimensionale Poorten benoemd onder de naam ‘Poorten tussen Hemel en Aarde’.

Bekijk onze projecten

Neem contact met ons op en bezoek De Tempelhof

Ervaar onze bijzondere Poortenkunst in het echt, kom langs bij De Tempelhof tijdens het Open Monumentenweekend in september. Naast prachtige Poortenkunst vindt u hier andere kunstwerken, waaronder Kunsttuinen, Bloemenkunst en cortenstaalkunst. Wilt u meer informatie over onze projecten of heeft u interesse in een bezoek aan De Tempelhof? Neem dan gerust eens contact met ons op. Stuur een e-mail naar detempelhof@huubenadelheid-kortekaas.com of bel naar 06-23603386.

Mail ons

Kom naar De Tempelhof gelegen in Winssen