Female Energy Event

Female Energy Event, Tempelhof, Winssen, Adelheid en Huub Kortekaas, vrouwen energie, Oprah, Diadans o.l.v. Anneke Witterman
Female Energy Event, Tempelhof 2016 met o.a. Diadans o.l.v. Anneke Witterman

2016 EVENT FEMALE ENERGY OPMAAT NAAR  CONGRES IN FESTIVAL-SFEER

De Tempelhof opent haar poorten om te inspireren naar een mooiere en meer bewuste wereld. Het kunstenaarsduo Adelheid & Huub Kortekaas is hiermee al hun hele leven bezig met in hun bijzondere kunstwerken de boodschap waarin universele waarden en de universele mens een essentiële rol vervullen. In de bijzondere vorm van Kunstwerk & Event groeide dit uit tot een sprankelende ontmoeting tussen individu en samenleving, Oosters en Westers denken, natuur en cultuur, hoofd en hart. In de ruimte van alle activiteiten in dit bijzondere weekend ontstonden prachtige verbindingen en daarmee een nieuw concept: Levend Kunstwerk.

Geïnspireerd vanuit het Quantum Art project ‘The Unifying Field of the World creëert het Female Energy Event: Een ode aan de zich manifesterende Vrouwen Energie van de miljoenen onbekende sterke Vrouwen, die zich inzetten voor de veranderingsprocessen in de dagelijkse werkelijkheid. En tegelijk een oproep aan de wereld om ons te verbinden, het leven meer betekenis te geven en elkaar te inspireren tot een mooie en vreedzame multiculturele samenleving.

De Tempelhof, Laboratorium van het Nieuwe Denken, werd tijdens het Female Energy Event bezocht door honderden wereldverbeteraars, geïnteresseerden in vrouwen & veranderkracht, ondernemers, muzikanten en kunstliefhebbers. Een perfecte mix die naadloos aansloot op het programma. In wezen ging het om de herkenning en erkenning van universele waarden als sleutels naar vrede, als harmoniemodel naar de toekomst. Kunst is daarbij een prachtig en inspirerend middel om te verbinden, de dialoog te openen en bruggen te bouwen.

Lees meer

Mede door de bezielde organisatie PanSophia van Annine van der Meer bijgestaan door Sharmila Angoelal en vele passievolle vrouwen werd dit Female Energy Event een harmoniemodel naar de toekomst. De indrukwekkende openingsceremonie van o.a Marion Kuipéri met 5 vredesmantra’s uit de wereldreligies, Om Mani Padme Hum, Shanti, Shalom, Insjallah Saalem, Dona Nobis Pacem werd door alle bezoekers en deelnemers door elkaar gezongen onderwijl in processie door de tuin, begeleid door het ritueel Drumtheater Saffraan. Natuurlijk ook langs de plek waar het bijzondere kunstproject staat dat de wereldreligies verbeeldt, en langs de metershoge lotusbloem van de Apocalyps-tempel waar je eigen stem een andere dimensie krijgt en hemels klinkt. Alle vrouwen veel dank voor dit samenwerkings-Kado aan De Tempelhof

 

 


 

“HET IS TIJD OM DE COMPASSIEVOLLE VERBINDENDE KRACHT VAN DE VROUW ZICHTBAAR TE MAKEN”

Door: Sharmila Angoelal    Bron: Nieuwswij.nl

video: Invitation to Oprah Winfrey for the 6th Golden Plant.  Oprah Female Energy

Waar staat de Gouden Plant voor?
“De Gouden Plant is het symbool van de spirituele geestkracht van de mens. Zij is het universele teken dat in wezen alle mensen in de geest met elkaar verbindt.

Wat heeft de wereld nodig op dit moment? Hoe dragen jullie hieraan bij?
“Het belangrijkste wat de wereld nodig heeft is de bewustwording dat we mede-scheppers zijn van onze werkelijkheid en de verantwoordelijkheid die dit nieuwe levensgevoel met zich meebrengt. Als beeldend kunstenaars hopen wij met onze kunstprojecten, beelden en denkbeelden de wereld te inspireren en te motiveren richting een Nieuwe Renaissance.”

Wat is jullie levensmotto?
“In diepste wezen is ieder mens een Bloem in de metafysische tuin van de wereld. Leven vanuit je hart, het Leven als Kunstwerk met de poëtische vraag: Which Flower are You? Welke Bloem ben Jij?”

Over de Tempelhof:
De Tempelhof is een afspiegeling van de veranderingsprocessen in de wereld, een totaal-concept van de verbeelding van de universele beelden en denkbeelden van het kunstenaarsduo. Een 50 jaar lange zoektocht naar een nieuwe inspirerende symbiose tussen natuur en cultuur, economie en spiritualiteit, tussen Oosters en Westers denken, tussen individu en maatschappij. De poëtische verbeelding van de groei naar een betekenisvol Mens en Wereldbeeld.
De Tempelhof als totaal-kunstwerk is een afspiegeling van de hedendaagse mens op weg naar een nieuw universeel mens- en wereldbeeld; op weg naar een Nieuwe Renaissance.

Lees meer

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren