Quantum-Art kunst

Bezoek de Tempelhof.

Hedendaagse conceptuele kunstenaars.

Prachtig totaalkunstwerk.

Home » Quantum-Art kunst

Leven vanuit uw hart, Quantum-Art kunst: ‘Het leven als Kunstwerk’. Als alchemisten zoeken Huub & Adelheid Kortekaas naar de fundamentele wordingsprocessen van het leven en deze ontdekkingsreis is uitgegroeid tot een poëtisch manifest van de Changing Awareness. Een verslag van de betekenisgeving aan leven en werk, op weg naar een nieuw mens en wereldbeeld, op weg naar een Nieuwe Renaissance.
Bekijk alle kunstwerken

Beeldend kunstenaar | Huub en Adelheid Kosrtekaas | Tempelhof Winssen

Leven als Quantum-Art kunst

Tot 1999 verschijnt al het werk van dit kunstenaarsduo onder de naam Huub Kortekaas. Huub is in die tijd bron van het gedachtegoed, onderwijzer én filosoof. Adelheid studeerde tuinarchitectuur en verbeeldt met haar oorspronkelijke artistieke fantasie de kunst naar de aarde. Vanuit hun sociaal maatschappelijke betrokkenheid ontstaat een idealistische expressieve en kunstzinnige samenwerking. Als alchemisten van de beeldende kunst zoeken zij naar primitieve wordingsprocessen van het leven. Hieruit ontstaat een omvangrijke verbindende universele beeldtaal, de Quantum-Art kunst.

Bekijk onze projecten

Neem bij vragen contact met ons op

Heeft u vragen over Quantum-Art kunst en het leven als kunstwerk? Schroom dan zeker niet om contact met ons op te nemen door een e-mail te versturen naar detempelhof@huubenadelheid-kortekaas.com of door te bellen naar 06-23603386.

Mail ons

Kom naar De Tempelhof gelegen in Winssen